Agenda

Senioreninloop HCC!amsterdam
Dinsdag, 21 November 2017, 14:00 - 16:00
Hits : 343
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De HCC Senioreninloop op deze 21e november staat in het teken van Windows.
Windows 10 werd ruim twee jaar geleden gelanceerd en draait nu op ruim een derde van alle desktop computers en laptops. Omdat op dit moment de 'Fall Creators Update' massaal wordt uitgerold kijken we naar de veranderingen, soms grote maar vaak ook kleine details.
Microsoft blijkt via Windows 10 veel gegevens over de gebruikers te verzamelen. Daarom laten we je meteen zien hoe je je privacy kunt vergroten en proberen we je de weg te wijzen in de grote hoeveelheid handleidingen en help-pagina's die Microsoft Support op internet heeft staan.

Zoals gebruikelijk is er verder aandacht voor internetnieuwtjes en kun je hardware en software gerelateerde vragen stellen. Heb je idee├źn voor onze inloop of is er iets waarover je zelf een inleiding zou willen houden? Laat het ons weten, HCC is immers een club van Leden voor Leden!

HCC!amsterdam biedt elke 3e dinsdag van de maand (behalve in juli, augustus en december) een Senioreninloop van 14:00 tot 16:00 uur in Ontmoetingscentrum De Meent. Of je nu HCC-lid bent of niet, je bent van harte welkom in zaal 1 op de eerste verdieping (er is een lift).

Wat de Senioreninloop betreft moet u ook eens de JeMeentHet blogspot bezoeken. Na de lezingen wordt daar nadere informatie -zoals links- opgezet.