Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam & HCC!apple IG
Woensdag, 13 December 2017, 20:00 - 23:00
Hits : 311
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit is de laatste bijeenkomst in 2017.

HCC!Amsterdam nodigt je uit voor de laatste, beslist boeiende bijeenkomst van dit jaar op woensdag 13 december in Ontmoetingscentrum 'De Meent' aan de Orion 3-5 in Amstelveen.

Op woensdag 13 december is vanaf 20:00 uur de grote zaal op de begane grond weer open voor:
•  De gebruikelijke, algemene HCC bijeenkomst. Daar tref je HCC leden waarmee je van gedachte kunt wisselen en (computer)problemen kunt bespreken en oplossen.
•  De "digitale fotoclub van HCC Amsterdam" is ook aanwezig. Op deze laatste bijeenkomst van 2017 praten zij over 'LIJNEN(spel)' in de fotografie. Misschien leuk om eens bij aan te schuiven?
•  En verder kun je lekker neuzen in de vele, actuele  computerbladen op de leestafel.

In verband met de feestdagen is de bijeenkomst van de  HCC Apple IG  deze maand naar deze tweede woendag, 13 december, verplaatst. Ook nu weer een interactieve Apple avond:
•  Vanaf 20:00 uur wisselen we handige iPhone/iPad en Mac tips met elkaar uit. Via de AppleTV en beamer kan iedereen alles goed zien. Heb jij een favoriete App of veel plezier in een bepaalde toepassing: laat het dan de anderen eens zien. HCC is immers een actieve computerclub 'van leden voor leden'!
•  Naast de gebruikelijke Apple onderwerpen komt nu ook domotica aan bod. Er zijn al zoveel leuke en betaalbare mogelijkheden, om van alles in en om huis op afstand te kunnen bedienen, dat HCC!apple hier in 2018 zeker meer mee gaat doen!
Heb jij al wat ervaring met Domotica via je iPhone, iPad Mac of Apple Watch? Kom dan zo mogelijk langs op 13 december of geef op apple.hcc.nl via "Contact" even iets door van je ervaringen.
•  In het 2e deel van de avond is er ook wat meer ruimte om je Apple vragen te stellen aan onze Mac, iPhone en iPad specialisten en kunnen we je ook persoonlijk helpen.

•  Je weet dat je via apple.hcc.nl gratis elke maand nieuwe iPhone en iPad tips kunt ontvangen? Als lid van de HCC met Apple ontvang je ook Mac tips en al hun E-books en kun je in Amstelveen met veel extra korting macOS en iOS beginnersgidsen kopen. Meer info over deze en andere Apple bjeenkomsten vind je op hcc.nl/apple

Heb je geen gelegenheid om naar deze laatste HCC!amsterdam avond in De Meent te komen, weet dan dat we in januari ook zijn.

 Het HCC!amsterdam team wenst je een fijne en feestelijke decembermaand.

 

Elke tweede en vierde woensdagavond en derde dinsdagmiddag van de maand is er een hcc bijeenkomst in ontmoetingscentrum de Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen.Te bereiken met sneltram 51 (halte Meent), bus 149 en 199. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid bij het gebouw.