Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, HCC!apple IG, 3D werkgroep & Liberty Basic
Woensdag, 24 Oktober 2018, 20:00 - 23:00
Hits : 105
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijgewerkt op 02 oktober 2018.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal BG, 20:00-23:00 uur:
Opnieuw ruimte voor vragen en antwoorden op het gebied van hardware- en software. Kom op met je computervragen of twijfels.  Of ga lekker neuzen in de vele binnen- en buitenlandse computerbladen die op de leestafel te vinden zijn. We zijn immers de HCC, de Hobby Computer Club.

HCC!amsterdam 3D printing werkgroep,  Grote zaal BG, 20:15 uur:
HCC promoot dit najaar landelijk de ‘3D print en ontwerp mogelijkheden’ voor hobbyisten. Op talloze locaties in het land worden lezingen over dit onderwerp gegeven. Ook in de regio Amsterdam zal een lezing worden gegeven. Zodra daar meer over bekend is zullen wij dit melden.

ls jou dit ook interessant lijkt, kom dan eens kijken, schuif aan, praat mee, denk mee en doe mee met onze Amsterdam 3D werkgroep. Wij verdiepen ons o.a in 3D soft- en hardware en hebben een kleine 3D printer beschikbaar.

Zou je ook weleens aan de 3D slag willen maar ben je geen HCC lid? Dan ben je, net als andere introducees, toch welkom! Wil je liever eerst bijgepraat worden over onze activiteiten en ontwikkelingen, meld je dan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om teruggebeld of gemaild te worden.

Apple HCC!amsterdam,  Zaal 7 op de 1e etage, 20:15-22:00 uur (lift aanwezig):
De Apple bijeenkomsten met vooral praktische informatie en handige Apple tips en trucs voor iPhone, iPad, iPod, MacBook en iMac.

Vanavond hoor je alles over de handigste functies in iOS 12 en de vaak wat verborgen instellingen. Mis deze presentatie niet omdat je alleen een iPhone hebt… de meeste iOS 12 apps en tips die we laten zien, zijn zowel voor iPhone als voor iPad geschikt.
Verder hebben we weer een ‘Handigheidje van de maand’, geven we Tips ‘om álles uit de Notities-app op iPhone en iPad te halen’ en beantwoorden we Apple vragen en alles wat verder op de Apple tafel komt.

Je weet dat je de onderwerpen van vorige maand kunt nalezen op de Apple IG leden downloadpagina? Ook die van februari, mei en juni jl. wel even inloggen!
Laat je inspireren en kijk regelmatig op deze website en ook op https://apple.hcc.nl, voor maandelijkse iPhone en iPad tips.

Liberty BASIC programmeergroep,  Grote zaal BG, 20:00-22:30 uur:
Elke vierde woensdagavond van de maand is er een workshop Liberty BASIC programmeren. Liberty BASIC is een zeer eenvoudige BASIC programmeertaal waarmee Windows 10 programma's gemaakt kunnen worden. Liberty BASIC is veel eenvoudiger dan C, Visual BASIC, e.d. programmeertalen.

Geïnteresseerd? Schuif aan of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.