Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Digitale Fotoclub & 3D werkgroep
Woensdag, 14 November 2018, 20:00 - 23:00
Hits : 106
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

update 5 november:

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal BG, 20:00-23:00 uur:
Opnieuw ruimte voor vragen en antwoorden op het gebied van hardware- en software. Kom op met je computervragen of twijfels.  Of ga lekker grasduinen in de vele binnen- en buitenlandse computerbladen die op de leestafel te vinden zijn. We zijn immers de HCC, de Hobby Computer Club.

De Digitale Fotoclub van HCC!Amsterdam,  Grote zaal BG, 20:00-22:30 uur:
Als je wilt weten hoe je betere foto’s maakt of ze achteraf kunt verbeteren en wat de mogelijkheden van jouw digitale camera zijn, dan is kennismaken met onze digitale fotoclub misschien een leuk opstapje. Probeer het eens!
Het onderwerp ditmaal is ‘ZWART / WIT
Meer informatie is te vinden op de website van De digitale fotoclub van HCC!Amsterdam

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-23:00 uur:
Onze 3D printgroep is al een tijd geleden van start gegaan, er wordt 2x per maand over ‘3D print en ontwerp mogelijkheden (en moeilijkheden)’ gepraat en de ervaringen groeien.

HCC promoot dit najaar landelijk de ‘3D ontwerp en print mogelijkheden’ voor hobbyisten. Op talloze locaties in het land worden lezingen over dit onderwerp gegeven.
Op dinsdag 20 november as. is het ‘3D ontwerpen en printen’ het onderwerp van onze ‘SeniorenInloop’. Als jij het leuk zou vinden om – met deze nieuwe technieken binnen het bereik van computerhobbyisten – zelf ook speeltjes en leuke voorwerpen te kunnen vervaardigen, dan is die presentatie een aanrader. Bij ons in De Meent (of elders in het land, zie de HCC agenda of hier ) of stap gewoon eens bij ons binnen, op zo’n 2e of 4e woensdagavond van bijna alle maanden. Wil je eerst meer weten over onze regio 3D werkgroep? Meld je dan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.