Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, HCC!apple IG, 3D werkgroep & Liberty Basic
Woensdag, 28 November 2018, 20:00 - 23:00
Hits : 96
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

update 5 november:

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal BG, 20:00-23:00 uur:
Opnieuw ruimte voor vragen en antwoorden op het gebied van hardware- en software. Kom op met je computervragen of twijfels.  Of ga lekker neuzen in de vele binnen- en buitenlandse computerbladen die op de leestafel te vinden zijn.

HCC!amsterdam 3D printing werkgroep,  Grote zaal BG, 20:15 uur:
HCC promoot dit najaar landelijk de ‘3D print en ontwerp mogelijkheden’ voor hobbyisten. Op talloze locaties in het land worden lezingen over dit onderwerp gegeven. Ook in de regio Amsterdam wordt een lezing gegeven. Dit is op dinsdagmiddag 20 november tijdens de Senioreninloop.

Als jou dit ook interessant lijkt, kom dan eens kijken, schuif aan, praat mee, denk mee en doe mee met onze Amsterdam 3D werkgroep. Wij verdiepen ons o.a. in 3D soft- en hardware en hebben een kleine 3D printer beschikbaar.

Zou je ook weleens aan de 3D slag willen maar ben je geen HCC lid? Dan ben je, net als andere introducees, toch welkom! Wil je liever eerst bijgepraat worden over onze activiteiten en ontwikkelingen, meld je dan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om teruggebeld of gemaild te worden.

Apple HCC!amsterdam,  Zaal 7 op de 1e etage, 20:15-22:00 uur (lift aanwezig):
Tijdens de Apple-HCC!amsterdam bijeenkomst op woensdag 28 november hebben we het over een aantal nieuwe en handige functies in MacOS Mojave. Plus een aantal handige Apps en een live demo van de nieuwste iPhone XR, door Bert van Dijk die op dat moment 4 weken zijn toestel in gebruik heeft.

Verder het traditionele ‘Handigheidje van de maand’ en andere tips ‘om álles uit je Apple apparaten te halen’. Natuurlijk beantwoorden we je Apple vragen.

Je weet toch dat je eerdere onderwerpen, achter de inlog, kunt nalezen op de Apple IG leden downloadpagina? Laat je inspireren en kijk regelmatig op deze website en ook op https://apple.hcc.nl , voor maandelijkse iPhone en iPad tips.

De Apple bijeenkomsten met vooral praktische informatie en handige Apple tips en trucs voor iPhone, iPad, iPod, MacBook en iMac.

Liberty BASIC programmeergroep,  Grote zaal BG, 20:00-22:30 uur:
Elke vierde woensdagavond van de maand is er een workshop.
Als je aan onze tafels aanschuift krijg je informatie over de ‘Just BASIC’, een onderwijs editie van Liberty Basic waarmee, weliswaar met wat beperkingen, voldoende inzicht in programmeren kan worden bereikt.
Deelnemers van de Programmeergroep demonstreren elkaar hun kunnen en hoe ze de maandelijkse programmeeropgaven hebben opgelost.
Geïnteresseerd? Schuif aan of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.