Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Digitale Fotoclub & 3D werkgroep
Woensdag, 12 December 2018, 20:00 - 23:00
Hits : 232
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit is de laatste bijeenkomst in 2018.
De eerst volgende bijeenkomst is op woensdagavond 9 januari 2019.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal BG, 20:00-23:00 uur:
Opnieuw ruimte voor vragen en antwoorden op het gebied van hardware- en software. Kom op met je computervragen of twijfels.  Of ga lekker grasduinen in de vele binnen- en buitenlandse computerbladen die op de leestafel te vinden zijn. We zijn immers de HCC, de Hobby Computer Club.

De Digitale Fotoclub van HCC!Amsterdam,  Grote zaal BG, 20:00-22:30 uur:
Heb je (of verwacht je deze Kerst) een digitale camera? Of fotografeer je al jaren in de stand ‘auto’ maar je zou je eigenlijk betere foto’s willen maken…?
Dan vind je makkelijk aansluiting bij de HCC digitale fotoclub.
Het thema deze avond is ‘TEXTUUR / HERHALING’, maar als je eerst meer zou weten, kijk dan even op  De digitale fotoclub van HCC!Amsterdam

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-23:00 uur:
Onze 3d printgroep draait nu al een tijdje en regelmatig zien we nieuwsgierigen, die zich meestal meteen thuis voelen, een volgende keer weer komen en meedoen.
De sfeer is dus niet verkeerd, er wordt gepraat over ‘3D printen & ontwerpen’ – de moeilijkheden die zich voordoen en de oplossingen die daarbij horen.
Stap gewoon ook eens bij ons binnen, op zo’n 2e (en meestal ook 4e woensdagavond van de maand).
Zou je eerst meer willen weten over onze regio 3D werkgroep? Stel dan je vragen via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.