Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Digitale Fotoclub & 3D werkgroep
Woensdag, 09 Januari 2019, 20:00 - 23:00
Hits : 539
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit is de eerste bijeenkomst in 2019.

update: 3-01-2019

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal BG, 20:00-23:00 uur:
Deze avonden zijn bij uitstek geschikt voor je vragen over hardware en software of een praatje met andere computerhobbyisten. Je kunt ook lekker grasduinen in de vele binnen- en buitenlandse computerbladen die op de leestafel te vinden zijn. We zijn immers de HCC, de Hobby Computer Club.

De Digitale Fotoclub van HCC!Amsterdam,  Grote zaal BG, 20:00-22:30 uur:
Een actieve Digitale Fotoclub, waarbij elke maand een door een van de leden bepaald thema wordt behandeld, deze maand is dat: ‘de Noord-Zuidlijn’.
Kom en kijk mee, als wilt weten waar anderen op letten, voor betere of interessantere foto’s. Of wat de mogelijkheden zijn van je nieuwe digitale camera, en voel je welkom bij onze Digitale Fotoclub! Nadere informatie vindt je op de website van De digitale fotoclub van HCC!Amsterdam

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-23:00 uur:
Onze 3d printgroep ontwikkelt zich leuk, regelmatig schuiven nieuwelingen aan voor een kijkje en het pleit voor de sfeer en de inhoud van deze avonden dat de meesten de volgende keer weer komen. De nieuwste uitdaging is ‘grip krijgen op Fusion 360’ – een voor je hobby gratis beschikbaar 3D programma van Autodesk.
Wil je eerst meer weten over onze regio 3D werkgroep? Meld je dan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.