Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Apple HCC!amsterdam, Liberty Basic programmeergroep & 3D werkgroep
Woensdag, 27 Februari 2019, 20:00 - 23:00
Hits : 512
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal BG, 20:00-23:00 uur:
Opnieuw ruimte voor vragen en antwoorden op het gebied van hardware- en software. Kom op met je computervragen of twijfels. Of ga lekker grasduinen in de vele binnen- en buitenlandse computerbladen die op de leestafel te vinden zijn.

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  Grote zaal BG, 20:00-22:30 uur.
Onze 3D printgroep is al een tijd geleden van start gegaan, er wordt 2x per maand over ‘3D print en ontwerp mogelijkheden (en moeilijkheden)’ gepraat en de ervaringen groeien.
Wil je eerst meer weten over onze regio 3D werkgroep? Meld je dan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liberty Basic programmeergroep,  Grote zaal BG, 20:15-23:00.
‘Just BASIC’ is gebaseerd op de klassieke en makkelijk te leren BASIC-programmeertaal. De deelnemers laten elkaar hun kunnen zien en vinden het leuk om geïnteresseerden ook enthousiast te maken. Probeer het eens. 

Apple- HCC!Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
Hans Brevoord start de avond met de workshop ‘Veiligheid met gemak’ – over hoe je nog veiliger kunt werken met je iPhone en iPad. Daarmee haakt HCC!apple in op het landelijke HCC-thema “Security en privacy”- het ‘SeniorenInloop thema’ in maart aanstaande.
Bezoekers ontvangen na afloop gratis een uitgebreide digitale hand-out waarin ze alles op hun gemak nog eens kunnen nalezen.
Na de pauze gaan we heel interactief in op allerlei handige tips en vragen.
Voel je welkom!

Je weet dat eerdere Apple.HCC onderwerpen achter de inlog beschikbaar zijn op de Apple IG leden downloadpagina ? En voor wie de maandelijkse iPhone en iPad tiplijst nog niet ontvangt: je krijgt ‘m automatisch door Apple toe te voegen aan je HCC lidmaatschap via https://hcc.nl/ig-aanmelding

Laat je inspireren en kijk regelmatig op https://apple.hcc.nl , ook voor je maandelijkse iPhone en iPad tips.