Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Apple HCC!amsterdam, Liberty Basic programmeergroep & 3D werkgroep
Woensdag, 27 Maart 2019, 20:00 - 23:00
Hits : 456
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

update 4 maart:

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal BG, 20:00-23:00 uur:
Opnieuw ruimte voor vragen en antwoorden op het gebied van hardware- en software. Kom op met je computervragen of twijfels.  Of ga lekker grasduinen in de vele binnen- en buitenlandse computerbladen die op de leestafel te vinden zijn.

Apple- HCC!Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur:
Wij startende avond met de inventarisatie van je vragen en wensen en Frits Hamann aansluitend via de beamer een ‘Parallels Desktop 14’ demonstratie geeft. De verschillen tussen de ‘Standaard en Pro crossplatform oplossing’ worden je duidelijk. Net als het gemak waarmee je Windows applicaties kunt draaien op je Mac en zelfs geen moeite hoeft te hebben met iOS, Linux, Google Chrome en Android. Allemaal op dezelfde machine.
Na de pauze gaan we interactief in op allerlei handige tips en beantwoorden we de vragen. Voel je welkom, bij Apple-HCC!amsterdam!

Je weet dat eerdere Apple.HCC onderwerpen achter de inlog beschikbaar zijn op de Apple IG leden downloadpagina ?

En voor wie de maandelijkse iPhone en iPad tiplijst nog niet ontvangt… die krijg je automatisch, door HCC Apple toe te voegen aan je HCC lidmaatschap via https://hcc.nl/ig-aanmelding
Laat je inspireren met maandelijkse iPhone en iPad tips op https://apple.hcc.nl

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  Grote zaal BG, 20:15-22:30 uur.
Onze 3D printgroep is al een tijd geleden van start gegaan, er wordt 2x per maand over ‘3D print en ontwerp mogelijkheden (en moeilijkheden)’ gepraat en de ervaringen groeien.
Wil je eerst meer weten over onze regio 3D werkgroep? Meld je dan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liberty Basic programmeergroep,  Grote zaal BG, 20:15-23:00.
Nadere informatie volgt.