Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Apple HCC!amsterdam, Liberty Basic programmeergroep & 3D werkgroep
Woensdag, 24 April 2019, 20:00 - 23:00
Hits : 147
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal BG, 20:00-23:00 uur:
Opnieuw ruimte voor vragen en antwoorden op het gebied van hardware- en software. Kom op met je computervragen of twijfels. Of ga lekker grasduinen in de vele binnen- en buitenlandse computerbladen die op de leestafel te vinden zijn.

Apple- HCC!Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur:
Elke 4e woensdag van de maand komt de Apple HCC!Amsterdam bijeen.
We starten deze avond met aandacht voor o.a. de nieuwe krachtige iPads, met daarbij de vraag wanneer het zinvol is om te upgraden. En voor welke iPad kies je dan?
Na de pauze gaan we interactief in op een aantal handige tips en beantwoorden we je Apple vragen. Voel je welkom, bij Apple-HCC!amsterdam.

Je weet dat eerdere Apple.HCC onderwerpen achter de inlog beschikbaar zijn op de Apple IG leden downloadpagina ?
En voor wie de maandelijkse iPhone en iPad tiplijst nog niet ontvangt… die krijg je automatisch, door HCC Apple toe te voegen aan je HCC lidmaatschap via https://hcc.nl/ig-aanmelding
Laat je inspireren met maandelijkse iPhone en iPad tips op https://apple.hcc.nl

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  Grote zaal BG, 20:15-22:30 uur.
Onze 3D printgroep is al een tijd geleden van start gegaan, er wordt 2x per maand over ‘3D printing en ontwerp mogelijkheden (en moeilijkheden)’ gepraat  ervaringen uitgewisseld.
Wil je eerst meer weten over onze regio 3D werkgroep? Meld je dan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liberty Basic programmeergroep,  Grote zaal BG, 20:15-23:00.
Praat over Just Basic en meer…
Het is leuk om te programmeren met ‘Just BASIC’ – dit is een redelijk snel te leren programmeertaal met veel mogelijkheden. Kom eens kijken en doe eens mee.