Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Apple HCC!amsterdam, Liberty Basic programmeergroep & 3D werkgroep
Woensdag, 22 Mei 2019, 20:00 - 23:00
Hits : 193
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal BG, 20:00-23:00 uur:
Opnieuw ruimte voor vragen en antwoorden op het gebied van hardware- en software. Kom op met je computervragen of twijfels. Of ga lekker grasduinen in de vele binnen- en buitenlandse computerbladen die op de leestafel te vinden zijn.

Apple- HCC!Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur:
We starten onze avond met dit keer vooral aandacht voor de vele handige sneltoetsen voor je iMac en MacBook. De voor jou handigste onthoud je natuurlijk, maar waar vind je al die andere die ook nuttig kunnen zijn? Hans Brevoord doet het uit de doeken!
Ook vanwege de korte workshops met ‘kleine handigheidjes’ voor iOS en MacOS na de pauze en de beantwoording van je Apple vragen wordt deze bijeenkomst weer de moeite waard. Voel je welkom bij Apple-HCC!amsterdam.

Je weet dat ‘apple.hcc leden’ alle onderwerpen en handigheidjes achter de inlog op de  Apple IG leden downloadpagina  kunnen nalezen?
Lid worden van apple.hcc kost € 2,54 extra per jaar, daar zou je het dus niet voor hoeven laten, toch? Meld je, als je nog geen lid bent, via  https://hcc.nl/ig-aanmelding dan krijg je de iPhone en iPad tiplijst voortaan ook automatisch.

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 6, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
Onze 3D printgroep is al een tijd geleden van start gegaan, er wordt 2x per maand over ‘3D printing en ontwerp mogelijkheden (en moeilijkheden)’ gepraat  ervaringen uitgewisseld.
Wil je eerst meer weten over onze regio 3D werkgroep? Meld je dan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liberty Basic programmeergroep,  Grote zaal BG, 20:15-23:00.
Omdat programmeren met ‘Just BASIC’ gewoon leuk is, veel mogelijkheden heeft en redelijk snel te leren is. Kom eens kijken, er staan allerlei initiatieven op stapel en als je zin hebt, dan haak je aan.