Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Apple HCC!amsterdam, Liberty Basic programmeergroep & 3D werkgroep
Woensdag, 26 Juni 2019, 20:00 - 23:00
Hits : 402
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal BG, 20:00-23:00 uur:
Zoals gewoonlijk ruimte voor vragen en antwoorden op het gebied van hardware- en software. Kom op met je computervragen of twijfels. Of ga lekker grasduinen in de vele binnen- en buitenlandse computerbladen die op de leestafel te vinden zijn.

Apple- HCC!Amsterdam,  zaal 6, 1e etage, 20:15-22:30 uur:
Vanavond starten we onze laatste Apple bijeenkomst voor het zomerreces met o.a. een leuke workshop, waarin je leert hoe je met Apple’s gratis Keynote app zelf een mooie presentatie maakt over bijvoorbeeld je zomervakantie. Breng dus je iPad of MacBook mee, dan kun je meedoen en geholpen worden als het je niet meteen (helemaal) lukt. Misschien leuk om een introducee (of twee) mee te brengen: da’s dan feest voor iedereen!

Na de pauze gaan we in op vragen en bespreken we de belangrijkste iOS en macOS veranderingen die Apple deze maand aan de Ontwikkelaars heeft laten zien.

Je weet dat ‘apple.hcc leden’ alle onderwerpen en handigheidjes achter de inlog op de Apple IG leden downloadpagina kunnen nalezen?

Lid worden van apple.hcc kost € 2,54 extra per jaar, daar zou je het dus niet voor hoeven laten, toch? Meld je, als je wel HCC lid bent maar nog geen lid van HCC!apple via https://hcc.nl/ig-aanmelding dan krijg je de iPhone en iPad tip-lijst voortaan ook automatisch.

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
Tweemaal per maand zien de leden elkaar, delen tips, kneepjes en advies in een prettige vriendschappelijke sfeer. Er wordt op deze avonden soms fysiek geprint, maar als je beginnen wilt met deze hobby of al verslaafd bent, dan doe je bij ons startkennis op of kun je verder groeien. Iedereen is welkom, breng gerust introducees mee, niemand verplicht hen onmiddellijk HCC lid te worden.

Wil je eerst meer weten over onze regio 3D werkgroep? Meld je dan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liberty Basic programmeergroep,  Grote zaal BG, 20:15-23:00.
Omdat programmeren met ‘Just BASIC’ gewoon leuk is, veel mogelijkheden heeft en redelijk snel te leren is. Kom eens kijken, er staan allerlei initiatieven op stapel en als je zin hebt, dan haak je aan.