Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Apple HCC!amsterdam, Liberty Basic programmeergroep & 3D werkgroep
Woensdag, 25 September 2019, 20:00 - 23:00
Hits : 56
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nadere informatie volgt.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal BG, 20:00-23:00 uur:
Zoals gewoonlijk ruimte voor vragen en antwoorden op het gebied van hardware- en software. Kom op met je computervragen of twijfels. Of ga lekker grasduinen in de vele binnen- en buitenlandse computerbladen die op de leestafel te vinden zijn.

Apple- HCC!Amsterdam,  zaal 6, 1e etage, 20:15-22:30 uur:
Vanavond starten we onze eerste Apple bijeenkomst na het zomerreces.

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
Tweemaal per maand zien de leden elkaar, delen tips, kneepjes en advies in een prettige vriendschappelijke sfeer. Er wordt op deze avonden soms fysiek geprint, maar als je beginnen wilt met deze hobby of al verslaafd bent, dan doe je bij ons startkennis op of kun je verder groeien. Iedereen is welkom, breng gerust introducees mee, niemand verplicht hen onmiddellijk HCC lid te worden.

Wil je eerst meer weten over onze regio 3D werkgroep? Meld je dan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liberty Basic programmeergroep,  Grote zaal BG, 20:15-23:00.
Omdat programmeren met ‘Just BASIC’ gewoon leuk is, veel mogelijkheden heeft en redelijk snel te leren is. Kom eens kijken, er staan allerlei initiatieven op stapel en als je zin hebt, dan haak je aan.