Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Apple HCC!amsterdam, Liberty Basic programmeergroep & 3D werkgroep
Woensdag, 25 September 2019, 20:00 - 23:00
Hits : 236
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bijgewerkt op 2 september.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur:
Zoals gewoonlijk ruimte voor vragen en antwoorden op het gebied van hardware- en software. Kom op met je computervragen of twijfels. Of ga lekker grasduinen in de vele binnen- en buitenlandse computerbladen die op de leestafel te vinden zijn.

Apple- HCC!Amsterdam,  zaal 6, 1e etage, 20:15-22:30 uur:
Dit kan nu allemaal met iPadOS.  We stellen maar meteen de vraag: 'Heb jij met iPadOS nog wel een laptop nodig?’
Met iPadOS krijgen iPads tot ca. 5 jaar oud veel nieuwe mogelijkheden. We laten je de veranderingen zien waardoor veel iPad bezitters met iPadOS eigenlijk geen laptop meer nodig hebben. Omdat de meeste vernieuwingen van iOS 13 ook aanwezig zijn in iPadOS is deze presentatie ook interessant als je alleen een iPhone hebt. Verder krijg je diverse tips om meer met je iPad te doen en met welke accessoires je veel kunt besparen. 
Breng je iPad of iPhone mee, zodat je een aantal mogelijkheden direct zelf kunt uitproberen en we je kunnen helpen als het niet meteen (helemaal) lukt. 
Misschien leuk om een introducee (twee mag ook) mee te brengen? Da’s dan feest voor iedereen! 
Na de pauze gaan we in op al jullie Apple vragen (dus neem ook je gerust je Macbook mee) en bespreken we het belangrijkste Apple nieuws van deze maand.

TIP: Kijk voor meer tips en hoe je bij HCC!apple een iPad Air 3 kunt winnen op apple.hcc.nl
Als lid van de Apple interessegroep kun je er inloggen met je HCC gebruikersnaam en wachtwoord en daarna via menukeuze Downloads bij Apple-IG Downloads alle onderwerpen en handigheidjes nog eens nalezen.

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
Tweemaal per maand zien de leden elkaar, delen tips, kneepjes en advies in een prettige vriendschappelijke sfeer. Er wordt op deze avonden soms fysiek geprint, maar als je beginnen wilt met deze hobby of al verslaafd bent, dan doe je bij ons startkennis op of kun je verder groeien. Iedereen is welkom, breng gerust introducees mee, niemand verplicht hen onmiddellijk HCC lid te worden.

Wil je eerst meer weten over onze regio 3D werkgroep? Meld je dan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liberty Basic programmeergroep,  Grote zaal BG, 20:15-23:00.
Omdat programmeren met ‘Just BASIC’ gewoon leuk is, veel mogelijkheden heeft en redelijk snel te leren is. Kom eens kijken, er staan allerlei initiatieven op stapel en als je zin hebt, dan haak je aan.