Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Digitale Fotoclub & 3D werkgroep
Woensdag, 09 Oktober 2019, 20:00 - 23:00
Hits : 152
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bijgewerkt 3 oktober.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur:
Je kunt met al je vragen of voor overleg op het gebied van je computer, je tablet of je smartphone bij ons binnenstappen. Meestal vinden we samen wel een antwoord.
En zoals altijd is de leestafel rijk gevuld met binnen- en buitenlandse computer hobby- en vakbladen en zijn er gelijkgestemde hobbyisten voor een praatje.

Digitale Fotoclub HCC!Amsterdam,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur
Vanavond ontmoeten zij elkaar weer in de grote zaal. Stap daar ook eens binnen, vooral als je betere kwaliteit uit je digitale camera zou willen halen. Of dat je meer wilt weten over mogelijkheden met jouw toestel of als je ervaringen op zou willen doen met fotobewerking.
Het onderwerp van deze avond is: hoe breng je ‘TRAPPEN’ in beeld, maar voor meer informatie kijk je op de site van De digitale fotoclub van HCC Amsterdam

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
De bijeenkomsten van de 3D Print- & Ontwerpgroep worden steeds veelzijdiger. Enkelen houden zich bezig met optimaliseren van de techniek, anderen willen graag de bodem zien van de softwaremogelijkheden, geven tips of leggen zelfbedachte dingen uit. Ronduit interessante avonden, niet alleen voor 3D beginners en gevorderden maar ook voor 3D experts.
Je bent welkom! Ook introducees en niemand hoeft eerst HCC lid te worden.

Wil je eerst meer weten over onze regio 3D werkgroep? Meld je dan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.