Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Digitale Fotoclub & 3D werkgroep
Woensdag, 13 November 2019, 20:00 - 23:00
Hits : 236
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijgewerkt op 4 november.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur:
Tijdens onze Computer inloopavonden kun je gewoon binnenstappen voor overleg of met vragen over je computer, je tablet of je smartphone. In de praktijk vinden we meestal wel een oplossing en/of antwoorden.
Verdere is op deze avond de leestafel weer rijkelijk gevuld met computer hobby- en vakbladen uit binnen- en buitenland en zijn er steeds gelijkgestemde hobbyisten aanwezig voor een informeel contact.

Digitale Fotoclub HCC!Amsterdam,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur
Vanavond bekijken leden van deze Fotoclub elkaars interpretatie van het maandthema ‘MARKT’.
Als je benieuwd bent naar hoe de (straat-, geld-, jaar-, goederen- of andersoortige) markt fantasierijk in beeld werd gebracht, loop naar binnen, kijk, vraag en praat mee.
Wil weten hoe je meer uit je camera haalt, je fotograferen eigenlijk wel hartstikke leuk vindt of dat je ervaringen op wilt doen met fotobewerking, schuif dan op 13 november vrijblijvend aan.
Voor meer informatie kijk je op  De digitale fotoclub van HCC Amsterdam

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
Ook de leden van de 3D Print- & Ontwerpgroep zien elkaar vanavond weer. Het speelveld lijkt steeds veelzijdiger te worden, nu er interesses blijken voor het combineren van 3D werkstukken met IoT (Internet of Things) toepassingen.
Niet alleen leuk voor 3D beginners en gevorderden dus, maar ook voor 3D experts en enthousiastelingen die het leuk vinden om met willekeurige domotica toepassingen te experimenteren.
Deze ontwikkelingen passen perfect in de doelstellingen van ónze Hobby Computer Club. Alle leden zijn welkom, breng gerust introducees mee, NIET leden zijn daardoor ook welkom en niemand moet eerst HCC lid worden.

Wil je eerst meer weten over onze regio 3D werkgroep? Meld je dan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.