Agenda

Senioreninloop HCC!Amsterdam
Dinsdag, 19 November 2019, 14:00 - 16:00
Hits : 126
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijgewerkt 4 november.

Maandelijkse lezingen in de Meent.
In het kader van de ‘HCC Regiomaand’ wordt deze keer de bijeenkomst gehouden in de Grote Zaal op de begane grond.
We zetten dan de deuren extra wijd open voor ieder die onze bijeenkomsten niet of niet vaak bezoekt in combinatie met de uitreiking van jubileumspeldjes aan leden die dit jaar 10, 20, 30 of zelfs 40 jaar lid zijn én de presentatie van het ‘Windows seizoenthema’ waarover hierna meer.
Het Seizoenthema is ‘Windows’ – Het is het meest gebruikte besturingssysteem voor computer thuisgebruikers. Natuurlijk gaan we vanmiddag in op het nabije einde van de ondersteuning van Windows 7 en of je dit wel of beter niet kunt blijven gebruiken. Ook hoe je het best jouw systeem zou kunnen Updaten, Back-Uppen of overstappen naar Windows 10 en welke alternatieve besturingsystemen er zijn.
Gezien deze uitgebreide themalezing, door Karel Karssen, en de uitreiking van de jubileumspeldjes zou het best wat later kunnen worden dan 16:00 uur. Maar wel feestelijk, met voor ieder een kop koffie of thee voor rekening van de HCC.

Voorafgaand aan deze lezing reiken we de jubileumspeldjes uit aan de leden die 10-20-30 of zelfs 40 jaar lid van deze vereniging zijn. Daarom is het prettig als u uw komst aankondigt d.m.v. de link die u eerder in uw mailbox vond.
Ook introducees zijn van harte welkom bij deze ongetwijfeld zeer interessante lezing!

Weet je dat je op https://jemeent.blogspot.nl eerder tijdens de SeniorenInloop besproken onderwerpen vindt?