Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Digitale Fotoclub & 3D werkgroep
Woensdag, 11 December 2019, 20:00 - 23:00
Hits : 133
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bijgewerkt 03 december.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur:
Onze Computer inloop vanaf 20:00 uur in de Grote zaal. Heb je behoefte aan overleg of heb je vragen over computers, tablets of smartphones? Leg ze ons voor, in de praktijk worden vaak oplossingen en / of antwoorden gevonden.
De leestafel is, als altijd, gevuld met veel Nederlandse- en buitenlandse computer hobby- en vakbladen en meestal zijn er ‘gelijkgestemden’ voor een interessant praatje.

Digitale Fotoclub HCC!Amsterdam,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur
Deze maand is het thema ‘SAMEN’ – en ieder is nieuwsgierig naar hoe dat door de anderen in beeld is gebracht. Als jij ook benieuwd bent, of (ook) meer uit je camera zou willen halen, stel dat dan niet uit tot volgend jaar maar kom op 11 december. Meer informatie vind je op De digitale fotoclub van HCC Amsterdam

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
Niet alleen interessant voor 3D beginners en gevorderden, maar ook voor 3D experts en enthousiastelingen die 3D en domotica zouden willen combineren. Leden en NIET leden zijn welkom, introducees ook en niemand moet eerst HCC lid worden.

Wil je eerst meer weten over onze regio 3D werkgroep? Meld je dan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot:
Dit is de laatste bijeenkomst van de HCC regio Amsterdam in 2019.
Wellicht ontmoeten wij elkaar op 11 december. Indien niet: dan wenst het HCC Amsterdam team je een fijne feestelijk decembermaand. We zien je graag terug in het nieuwe jaar op 8, 21 en 22 januari 2020 in de Meent te Amstelveen. Tot dan!