Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Digitale Fotoclub, 3D werkgroep & IoT werkgroep
Woensdag, 08 Januari 2020, 20:00 - 23:00
Hits : 299
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bijgewerkt 29-12.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur.
Op januari kun je dus tijdens de Computer inloopavonden binnenstappen voor overleg en met vragen over je computer, je tablet of je smartphone.
In de praktijk vinden we meestal wel een oplossing of antwoorden.
De leestafel wordt gevuld met heel veel computer hobby- en vakbladen en er zijn steeds ‘gelijkgestemde computerhobbyisten’ aanwezig voor een praatje.

Digitale Fotoclub HCC!Amsterdam,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur.
De leden van de Digitale Fotoclub hebben zich de afgelopen maand verdiept in het thema ‘MACRO’ en bespreken ‘t resultaat van hun digitale interpretatie met elkaar. Als je benieuwd bent naar hoe dit onderwerp fantasierijk in beeld werd gebracht en fotografie eigenlijk wel leuk vind, kom dan eens kijken, iedereen is welkom. Voor meer informatie kijk je eerst op  De digitale fotoclub van HCC Amsterdam

Afwisseling 3D printing werkgroep en IoT werkgroep.
Omdat veel leden van onze 3D werkgroep zich ook bezig houden met IoT starten we na overleg een proef voor enkele maanden.
De 3D werkgroep komt op de 2e woensdag van de maand (vandaag) bijeen in zaal 7. De IoT werkgroep zit dan in de Grote zaal.
Op de 4e woensdag van de maand zit de IoT werkgroep in zaal 7 en de 3D werkgroep in de Grote zaal. 

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
De leden van de 3D Print- & Ontwerpgroep zien en spreken elkaar vanavond. Hun speelveld is, naast het voortdurend uitwisselen van tips en hulp, steeds veelzijdiger geworden, door de combinatie van 3D werkstukken met IoT toepassingen. De activiteiten zijn nu niet meer alleen leuk voor 3D beginnelingen, gevorderden en experts. Maar ook extra interessant voor elektronica enthousiastelingen die dit gewoon leuke uitdagingen vinden. Iedereen is welkom, breng gerust je familie, vrienden en kennissen mee, als zij gelijke interesse hebben. Niemand hoeft eerst lid te worden van de HCC!

HCC!IoT werkgroep Amsterdam,  Grote zaal, BG, 20:15-22:30 uur.
Dit is alweer de 3e bijeenkomst van de IoT werkgroep.
Eind vorig jaar zijn we in Amstelveen gestart met een Internet of Things werkgroep, ontsproten aan en vooralsnog nauw verbonden met onze 3D werkgroep, omdat IoT en 3D print bijna onbeperkte mogelijkheden biedt om leuke Domotica en Robotica projecten uit te voeren.
IoT definiëren we als gegevens verzamelende sensoren (Big Data) die via een microprocessor gekoppeld worden aan een intern netwerk of aan internet, om omgezet te worden tot Smart Data, waar we iets mee kunnen.

Heb je belangstelling, of ben je al eens met IoT aan de gang geweest maar kwam je niet verder, of heb je kennis van en/of kunde over dit onderwerp, meld je dan eens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.