Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Digitale Fotoclub & 3D werkgroep
Woensdag, 12 Februari 2020, 20:00 - 23:00
Hits : 263
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur.
Op de Computer inloopavonden kun je binnenstappen voor overleg en met vragen over je computer, je tablet of je smartphone. In de praktijk vinden we meestal wel een oplossing of een antwoord.
Verder is de leestafel rijk gevuld met binnen- en buitenlandse computer hobby- en vakbladen en zijn er altijd wel gelijkgestemden voor een praatje.

Digitale Fotoclub HCC!Amsterdam,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur.
De deelnemers van de Fotoclub bekijken elkaars interpretatie van het maandthema ‘Low Light’ (zoals kaarslicht). Als je benieuwd bent naar hun resultaten, of de mogelijkheden van je eigen camera weleens zou willen uitproberen… zoek dan een plekje aan de tafels van de Digitale Fotoclub van HCC!Amsterdam, in de grote zaal op de begane grond van de Meent.

Voor meer informatie ga je naar  De digitale fotoclub van HCC Amsterdam

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
De 3D Print- & Ontwerpgroep gaat vanavond weer lekker verder, met interessante projecten en projectjes, al dan niet in samenhang met IoT voelers, snuivers, sensoren en ander leuk elektronisch speelgoed… Leuk!
De activiteiten passen in elk geval perfect in wat je van een Hobby Computer Club zou verwachten.

Alle HCC leden zijn welkom, hun introducees ook, net als NIET leden die van ons gehoord hebben en enthousiast zijn. En niemand hoeft eerst HCC lid te worden.