Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Digitale Fotoclub & 3D werkgroep
Woensdag, 11 Maart 2020, 20:00 - 23:00
Hits : 165
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur.
Bezoek onze Computer inloopavond als je problemen hebt met- of vragen over je computer, je tablet of je smartphone. Meestal vinden we samen een oplossing.
De leestafel is voor menigeen ook aantrekkelijk, vanwege de vele hobby- en vakbladen over verschillende computerplatforms en aanpalende onderwerpen.

Digitale Fotoclub HCC!Amsterdam,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur.
De Digitale Fotoclub bekijkt vanavond interpretaties van ‘Winter / Koude’ of als alternatief ‘minimalistische fotografie’.
Met enthousiasme worden de resultaten bekeken en besproken. En worden aanwijzingen gegeven en tips voor betere of juist andere resultaten. Wil je meedoen, dan ben je van harte welkom.
Kijk voor meer informatie op  De digitale fotoclub van HCC Amsterdam

HCC!3D printing werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
De 3D Print- & Ontwerpgroep heeft het over praktische en technische 3D ervaringen. Onlangs bijvoorbeeld over de import van STL bestanden in Fusion 360, modificaties aan ‘printbed veren’, warm wordende Raspberry’s en onwillige extruders. Kortom… ze hebben het hartstikke leuk! HCC leden zijn welkom, introducees ook, net als enthousiaste NIET leden en niemand moet eerst HCC lid worden.
Liever eerst meer weten? Meld dat aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tijdens de HCC!kennisdag op 7 maart in Houten zijn er meerdere 3D activiteiten, waaronder een ‘Fusion 360 presentatie’, door Jos Klous.