Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, Apple HCC!amsterdam, Liberty Basic programmeergroep & IoT werkgroep GEANNULEERD!
Woensdag, 27 Mei 2020, 20:00 - 23:00
door Theo Nicola

update 25-04-2020:

Vanwege het Caronavirus zijn alle bijeenkomsten van de HCC t/m 31-08-2020 geannuleerd.

 

Algemene bijeenkomst,  Grote zaal, BG, 20:00-23:00 uur.
Tijdens de Computer inloopavonden kun je binnenstappen voor overleg of met vragen over je computer, je tablet of je smartphone. In de praktijk vinden we meestal een oplossing of een antwoord.
Verder is de leestafel rijk gevuld met binnen- en buitenlandse computer hobby- en vakbladen en zijn er altijd wel gelijkgestemden voor een praatje.

HCC!IoT werkgroep Amsterdam,  zaal 7, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
De Interet of Things werkgroep gaat vanavond ook weer lekker verder.
De IoT werkgroep is eind vorig jaar van start gegaan en is nauw verbonden met de 3D werkgroep omdat die twee hobby’s tezamen borg staan voor veel leuke en interessante individuele- en groepsprojecten.
Er is al uitgebreid gepraat, maar ook gedemonstreerd over het gebruik van allerlei luchtdruk-, temperatuur-, vochtigheid-, fijnstof- en aanwezigheidssensoren die via Bluetooth, WiFi, LoRaWan en andere (Inter)netwerken gekoppeld kunnen worden aan slimme meetapparatuur. Ook Domotica komt regelmatig een bod.
Spannend! 

Heb je belangstelling, misschien zelfs ervaring, maar je kwam niet verder terwijl je dat juist wel wilt? Kom dan eens kijken, bij de groep die z’n koers en ontwikkeling nog aan het bepalen is. Voor meer informatie meld je je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Apple- HCC!Amsterdam,  zaal 5, 1e etage, 20:15-22:30 uur.
De Apple-HCC!amsterdam bijeenkomst van vanavond is opnieuw interessant en lekker Interactief.

Breng je Apple toestel mee, stel vragen, geef antwoorden en schroom niet om jouw ontdekkingen en handigheidjes ook eens aan de anderen te laten zien. HCC is immers ‘een club van Leden voor Leden’ daarom is het zo leuk bij ons.

Kijk voor meer info op apple.hcc.nl waar je in de nieuwste iPhone iPad tiplijst online kunt lezen hoe je gratis topfilms kunt bekijken en een maand gratis kunt gamen. Op de Apple IG leden downloadpagina kun je de onderwerpen, handigheidjes en meer achter de inlog teruglezen. 

Lid worden van apple.hcc kost € 2,60 extra per jaar, daar zou je het dus niet voor hoeven laten, toch? Meld je, als je HCC lid bent maar nog niet van HCC!apple via https://hcc.nl/ig-aanmelding dan krijg je de iPhone en iPad tip-lijst voortaan ook automatisch. 

Liberty Basic programmeergroep,  Grote zaal BG, 20:15-23:00 uur.
Voor alle hobbyisten die zelf software willen maken. Beginners kunnen hierbij wel wat hulp gebruiken en gevorderden kunnen veel leren van de ervaringen van anderen. Stap binnen in De Meent bij de enthousiastelingen van de ‘HCC!programmeer-groep’ en breng je laptop mee, wifi en internet is beschikbaar en de contactdozen liggen klaar op tafel.

Naast de maandelijkse bijeenkomsten in ‘Onze grote zaal in de Meent’ spreken zij elkaar ook regelmatig in het ‘H.F. Witte Centrum in De Bilt’. Voor bijeenkomstdata kijk je op de Voorpagina van HCC!programmeren