Agenda

Senioreninloop HCC!amsterdam. Online WEBINAR!
Dinsdag, 17 November 2020, 14:00 - 16:00
door Theo Nicola

Beste lezer,

Naar aanleiding van de zorgelijke ontwikkelingen t.a.v. het Covid19 virus heeft het bestuur van hcc!regio Amsterdam besloten voor de rest van 2020 geen fysieke bijeenkomsten in de Meent te organiseren.
Wel is het ons voornemen online bijeenkomsten te organiseren.

Vanaf 14:00 uur gaat onze SeniorenInloop over ‘Android gebruiken’.
HCC heeft de laatste maanden druk geëxperimenteerd met online bijeenkomsten en die lopen steeds beter. Daarom organiseren wij vanmiddag een SeniorenInloop, maar dan online

Als toeschouwer kun je dit interessante HCC seizoensthema bekijken en vragen stellen via de ingebouwde chatbox. En misschien kunnen we, maar dat is afhankelijk van het aantal deelnemers en of je wilt / durft experimenteren, op enig moment allemaal onze camera’s aanzetten om elkaar ook weer eens te zien.
Afhankelijk van hoeveel vragen er zijn duurt deze presentatie ongeveer een uur.

Als dit je aanspreekt, je de presentatie wilt zien en misschien ook met beeld en geluid mee doen (let op: dit is NIET verplicht), dan stuur je een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met op de onderwerp regel Asd. Android gebruiken.
Dan sturen wij je ruimschoots van te voren een aanklikbare URL om in te loggen en eenvoudige informatie ter voorbereiding, zodat we zeker zijn dat je instellingen goed staan op het moment van deze SeniorenInloop!

Voor informatie over de presentatie kun je terecht op:
https://www.hcc.nl/kennis/thema/4166-seizoensthema-android-gebruiken.

Weet je dat je op https://jemeent.blogspot.nl eerder tijdens de SeniorenInloop besproken onderwerpen vindt?