Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, algemeen
Woensdag, 09 September 2020, 20:00 - 22:30
door Theo Nicola

Start van het nieuwe HCC seizoen in de regio Amsterdam

Beste lezer,

Hopelijk gaat het goed met je en met je familie en werden er in je directe omgeving geen personen getroffen door dat akelige Corona virus.
Wij, van de regio HCC!amsterdam, zijn tot nu toe goed door die nare periode heen gekomen en vinden het leuk je, met een aantal voorbehouden, opnieuw uit te mogen nodigen voor onze reguliere fysieke activiteiten in De Meent te Amstelveen.

Lees hieronder wat we in september – nog schuchter en vooral voorzichtig – denken aan te kunnen bieden.
  Als je aan een activiteit wilt deelnemen, dan kun je je daarvoor inschrijven en zie je meteen of je kunt komen en vanaf hoe laat. Is de aanmelding gelukt dan ontvang je meteen een akkoord wat meegebracht moet worden (op papier of smartphone) naar de bijeenkomst. De chronologie van aanmelding bepaalt of je kunt komen.
  Zodra het maximum aantal is bereikt, is aanmelding niet meer mogelijk. Zie je uiteindelijk af van deelname, dan kun je die op dezelfde manier ongedaan maken. Simpel en toch eenvoudig!

-  Voor het aanmelden voor de Algemene Bijeenkomst in de Grote Zaal op de begane grond kun je je aan het eind van deze pagina inschrijven.
-  Voor het aanmelden voor bijeenkomst van de 3D printing werkgroep in Zaal 1 op de 1e etage ga je in de Agenda naar: Bijeenkomst HCC!amsterdam, 3D printing werkgroep.
-  De DigitaleFotoclub van de HCC Amsterdam heeft deze maand geen bijeenkomst. Zij is nog "op vakantie" en is er weer op de eerste bijeenkomst in oktober aanwezig.

Nog even over die aanmelding:

Voorinschrijving is voorlopig verplicht, zomaar binnen lopen kan niet en mag niet, je begrijpt het!.
En je mag (alsnog) ook niet komen als je op dat moment klachten hebt, zoals niezen, verkoudheid of koorts. Wanneer je komt, dan gaan we er vanuit dat je de 1,5m regel respecteert en alle aanwijzingen van bestuursleden zult opvolgen.
Dus: Vol is Vol – de RIVM spelregels beperken het maximale aantal personen per ruimte, en die aantallen zijn vastgesteld door de gemeente Amstelveen, Participe Amstelland - de organisatie voor welzijn en maatschappelijk werk en de bedrijfsleiding van De Meent.

De tafels en stoelen worden in ‘carré vorm’ neergezet en bieden daarmee in de Grote Zaal  maximaal 20 plekken voor evenveel personen.

Wij hopen je te mogen verwelkomen op 9 september!