Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, IoT werkgroep. Online!
Woensdag, 25 November 2020, 20:15 - 22:30
Hits : 45
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste lezer,

Naar aanleiding van de zorgelijke ontwikkelingen t.a.v. het Covid19 virus heeft het bestuur van hcc!regio Amsterdam besloten voor de rest van 2020 geen fysieke bijeenkomsten in de Meent te organiseren.
Wel is het ons voornemen online bijeenkomsten te organiseren.

Vanavond is het weer zover: Vanaf 20:15 uur tijd voor onze ‘IoT – internet der dingen werkgroep’ online. De leden hadden het de laatste keer over ‘praten’ met je Slimme meter en stoeien met stappenmotortjes. Verder over onverwachte weerstandsmetingen en wat er komt kijken als je overstapt van Arduino IDE naar Micropython. HCC leden kunnen, na aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gerust eens meekijken en meedoen. Zet in dat geval Asd. internet der dingen op de onderwerp regel.

Stel je voor: digitaal meedoen met de ‘3D printing werkgroep’ en/of met de ‘IoT werkgroep’ bevalt je en je zou dat wel vaker willen? Dan kun je als HCC lid gratis lid worden van deze regionale groepen en natuurlijk permanent toegang krijgen.