Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam. GEANNULEERD!
Woensdag, 13 Januari 2021, 20:00 - 22:30
door Theo Nicola

update 04-01-2021:

Beste lezer,

Naar aanleiding van de richtlijnen van de overheid m.b.t. het Covid19 virus worden momenteel geen fysieke bijeenkomsten in de Meent gehouden.

Noodgedwongen nog altijd geen fysieke bijeenkomsten, jammer – maar er zijn gelukkig steeds meer digitale HCC activiteiten. Je vindt er enkele op onze website. Maar ook de landelijke HCC agenda staat er vaak bol van, dus kijk eens rond.

HCC! ligt trouwens aardig op stoom om de digitale mogelijkheden te intensiveren, zodat je als lid nog vaker iets dat jouw belangstelling heeft kunt bekijken of interactief (tweerichtingsverkeer) bijwonen.
Je hebt met je HCC gebruikersnaam en wachtwoord vrijwel overal direct toegang. Hoewel dit laatste bij Interessegroepen soms maar gedeeltelijk is. Maar je kunt altijd vrijblijvend rondkijken of lid worden van een Interesse Groep als deze aantrekkelijk voor je is.

Veel leden hebben naast hun laptop of desktop ook nog een Android of iOS apparaat, voor gebruik in bed, bad, of luie stoel. Daarom was er in november ook zoveel belangstelling voor onze presentatie ‘Android gebruiken’. Een roep om herhaling werd meerdere keren gehoord, net als om herhaling van de presentatie ‘Foto’s beheren op je iPhone en iPad’ van de hcc.apple IG in december.
In de agenda, rechtsboven op deze pagina, kondigen wij die herhalingen aan.

Over de andere HCC Werk- en Interessegroepen, zowel bij ons lokaal als de vele landelijke…
HCC!amsterdam apple bijvoorbeeld: er worden plannen gesmeed voor digitale bijeenkomsten met presentaties en demonstraties. We zijn er druk mee bezig.
Houd daarom https://apple.hcc.nl/ in de gaten voor nieuws en ontwikkelingen. Als je de HCC!apple nieuwsbrief nog niet automatisch ontvangt, dan kun je hier, zonder inloggen ervoor zorgen dat ‘m voortaan wel krijgt.
En zodra Apple.HCC!amsterdam zover is hoor je dat ook meteen.

Is het je bekend dat HCC!amsterdam ook een actieve Digitale Fotoclub heeft?
De leden stellen op dit moment hun fysieke bijeenkomsten ook uit, maar komen wel digitaal bij elkaar, een bezoekje aan website van de Digitale Fotoclub Amsterdam helpt je misschien aan een leuke hobby voor de wintermaanden!

De HCC Programmeer Groep of HCC Programmer Group kwam steeds op de 4e woensdagavond in De Meent bij elkaar, maar ook hen kun je dit jaar niet meer verwachten, actuele informatie over hun activiteiten vind je op https://programmeren.hcc.nl/

En verder: weet je zeker dat je de mogelijkheden van je lidmaatschap volledig gebruikt?
HCC heeft, naast die in regio Amsterdam, een grote diversiteit aan interessegroepen.
Voor bijna ieders interesse is er wel een actieve groepering, over treinen, of over vliegen, vliegtuigen en drones, over Genealogie en Open Source en Artificiële Intelligentie… er is heel veel te beleven bij HCC. Ook tijdens de beperkingen de komende tijd, dus zonder er de deur voor uit te hoeven.

Kijk eens op https://www.hcc.nl/vereniging/interessegroepen en als je zin hebt doe je mee.
Het lidmaatschap voor één interessegroep is bij je lidmaatschap inbegrepen, is dus gratis!
En voor elke volgende groep extra betaal je slechts € 2,60 per jaar, dat valt dus best mee.