Agenda

HCC!amsterdam, Apple werkgroep. Online!
Woensdag, 21 April 2021
door Theo Nicola

Beste lezer,

Naar aanleiding van de richtlijnen van de overheid m.b.t. het Covid19 virus worden momenteel geen fysieke bijeenkomsten in de Meent gehouden.

Jammer – maar er zijn gelukkig steeds meer digitale HCC activiteiten. Je vindt er enkele op onze website, de landelijke HCC agenda staat er regelmatig bol van, dus kijk eens rond. 


Voor de HCC!apple activiteiten, die we ‘in de goede oude tijd’ in De Meent hadden, verwijzen we je graag naar de landelijke apple maandagenda
Er zijn regelmatig zeer interessante digitale lezingen en uitleg, zowel voor iOS als voor Mac gebruikers. Houdt ook de online versie van de maandelijkse iPhone en iPad tiplijst in de gaten. Je ontvangt deze automatisch als je Apple toevoegt aan je HCC-lidmaatschap, dat kan hier je hoeft er niet eens eerst voor in te loggen.

En, zoals bovenaan gezegd, er zijn nog zoveel meer HCC bijeenkomsten, die je vindt in de Landelijke agenda – door in te loggen met je HCC gebruikersnaam en wachtwoord heb je vrijwel overal toegang. Ook bij Interessegroepen waar je – als het je bevalt – apart lid van moet worden. Na een mailtje kun je meestal vrijblijvend meekijken om daarna te bepalen of je lid van die interessegroep wilt worden.