Agenda

Bijeenkomst HCC!amsterdam, SeniorenInloop. Online! Presentatie Komoot navigatie App.
Dinsdag, 18 Mei 2021, 14:00 - 16:00
door Theo Nicola

Beste lezer,

Naar aanleiding van de richtlijnen van de overheid m.b.t. het Covid19 virus worden momenteel geen fysieke bijeenkomsten in de Meent gehouden.

Jammer – maar er zijn gelukkig steeds meer digitale HCC activiteiten. Je vindt er enkele op onze website, de landelijke HCC agenda staat er regelmatig bol van, dus kijk eens rond.

Vanmiddag hebben we weer een interessante digitale SeniorenInloop!
Dit keer legt Roel Tiemersma alle mogelijkheden uit met de universele, zeer uitgebreide en zelf aan te passen Wandel, Fiets, Auto en Zwerf navigatie van Komoot!
Of je nu graag E-bike rijdt of race fietst, van wandelen houdt of liever snel loopt, zwerven wil of een bekende mooie route zoekt: Roel laat het in Komoot zien. Klik hier voor de promo en zet 18 mei – 14:00 uur alvast in je agenda, meld je hier aan.

De ervaring leerde ons dat één onderwerp voor de SeniorenInloop meer dan genoeg is. Afhankelijk van de belangstelling voor Komoot vullen we de tijd tot een uur of half 4 uur met kleine onderwerpen of mini workshops. Maar zodra het genoeg voor je is stop je via de rode knop.
Computer gerelateerde vragen of opmerkingen zijn steeds welkom en als je ook eens iets wil laten zien – wordt dit jouw moment! Doen! Aankondigen vooraf is niet nodig, tenzij je dit zelf wilt, dan staat hccregio.amsterdam@gmail voor je open.

Voor ieder die niet eerder meekeek, op zo’n 3e dinsdagmiddag, geen webcam heeft of liever niet in beeld wil, dan is dat geen probleem! De SeniorenInloop is prima geschikt om naar te kijken, vragen kun je stellen via de Chatbox. Meld je aan via de knop onderaan deze pagina.

U moet inloggen om uw komst te bevestigen.