Agenda

SeniorenInloop, over "Moderne WiFi systemen". Online!
Dinsdag, 21 September 2021, 14:00 - 16:00
door Joop van Dommelen
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eindelijk weer een SeniorenInloop op de 3e dinsdagmiddag van de maand, die je digitaal kunt volgen via wij.hcc.nl – met als boeiend onderwerp: ‘Moderne WiFi en de geschiedenis van (draadloze) internettoegang’.

De aanvang is 14:00 uur, we hebben een korte pauze rond 15:00 uur en de eventueel resterende tijd wordt gevuld met beantwoording van vragen en wat mini workshops.

Na afloop ontvang je het webadres waar een naslagwerkje te downloaden is.

Heb je zin in deze lezing, door Bart van Dijk, log dan eerst rechts op deze pagina in met je HCC gebruikersnaam en je wachtwoord en druk daarna op de Aanmeldknop hieronder.

Weet je je HCC gebruikersnaam en / of wachtwoord niet meer? Niet erg, je gaat gewoon even naar https://www.hcc.nl/contact voor hulp.

Op 21 september druk je, vanaf 13:30 (niet vroeger alsjeblieft!) op het internetadres dat je kort voor de presentatie per email ontvangt en vul bij 'binnenkomst' je voor- en achternaam in, in het naamvenster.

Informatie ‘over het hoe en wat’ op wij.hcc.nl ontvang je separaat. 

Online SeniorenInlopen zijn uitstekend geschikt om naar te kijken en te luisteren, terwijl je vragen kunt stellen via de ingebouwde Chatbox. Microfoons moeten helaas UIT(allemaal!) om storende achtergrondgeluiden – waar iedereen last van heeft – te voorkomen. 

Locatie Online bijeenkomst
https://wij.hcc.nl
Na aanmelding ontvang je een bevestiging, daarna nog eens met info over 'Het hoe en wat van / met wij.hcc.nl'.
Kort voor of op 21 september nogmaals een mailtje, met het webadres van de lezing.
Dit als gevolg van de onzekerheid of Bart van Dijk inderdaad naar De Meent kan komen of dat hij de presentatie vanaf een ander adres moet geven.