Agenda

SeniorenInloop, over "Moderne WiFi systemen". Fysiek, in De Meent!
Dinsdag, 21 September 2021, 14:00 - 16:00
door Joop van Dommelen
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eindelijk kun je weer eens naar een HCC!amsterdam SeniorenInloop.

Op de 3e dinsdagmiddag van deze maand word je een boeiend onderwerp aangeboden:

Moderne WiFi systemen en de geschiedenis van (draadloze) internettoegang’.

De aanvang is om 14:00 uur, we hebben een korte pauze rond 15:00 uur en de eventueel resterende tijd vullen we met de beantwoording van vragen en wat mini workshops. Na afloop ontvang je het webadres waar een naslagwerkje over dit interessante onderwerp te vinden is.

Bij deze lezing, door Bart van Dijk, kun je aanwezig zijn in de Grote Zaal op de BG van De Meent in Amstelveen. Als je dit aandurft en zin hebt erbij te zijn dan meld je je voor 20 september 18:00 uur aan, het maximum aantal zitplaatsen is slechts 23, a.g.v. de anti covid maatregelen. 

Je logt eerst rechts op deze pagina in met je HCC gebruikersnaam en je wachtwoord en drukt daarna op de Aanmeld Update knop hieronder. Ben je je HCC gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten, dan is dat niet erg, je gaat voor hulp gewoon naar https://www.hcc.nl/contact

Het toegestane  aantal aanwezigen in De Meent is dus beperkt, maar àls je mag komen dan toon je bij binnenkomst de bevestiging die je van ons ontvangt en je gezondheidsverklaring.

Als je die middag computer gerelateerde vragen hebt, of wensen of opmerkingen – zeg dit dan bij binnenkomst even of laat het ons vooraf weten met een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meestal is het makkelijk parkeren nabij De Meent, op het terrein ter hoogte van Melkweg 2.
De Meent is trouwens ook goed bereikbaar met OV sneltram, lijn 25 en met de buslijnen 174 en 199.
U moet wèl geregistreerd zijn om fysiek deel te kunnen nemen aan deze SeniorenInloop, over "Moderne WiFi systemen".