Agenda

HCC!amsterdam, IoT werkgroep. De Meent & Online!
Woensdag, 22 September 2021, 20:15 - 22:30
door Theo Nicola

Zaal 1,  20:15-22:30 uur en online: 

De zomervakantie is (voor de meesten) voorbij, het ergste van de pandemie lijkt achter de rug. Wij hebben het plan je dit najaar, vanaf 8 september, maandelijks opnieuw een aantal fysieke bijeenkomsten in de Meent aan te bieden.
Sommige werkgroepen blijven nog even digitaal online bijeenkomen. Andere zullen een hybride vorm gebruiken, fysiek in de Meent en online.

Voor fysieke bijeenkomsten met onderlinge 1,5 meter afstand is de beschikbare ruimte in zaal 1 in de Meent steeds beperkt, nl. maximaal 12 personen.

Kom je naar de Meent dan heb je ter plaatse ook nog aan de geldende Covid-19 regels te houden en je bij binnenkomst bij ons te registreren.
Dit geldt ook voor ‘niet leden’, zoals introducees of argeloze binnenstappers. 

Vanavond komen de leden van de ‘HCC!amsterdam IoT werkgroep’ vanaf 20:15 uur in de Meent bijeen. Niet alleen praten zij óver, maar laten ook allerlei -elektronische- toepassingen zien at ‘The Internet of Things’, vaak in combinatie met de 3D projecten die op 8 september in de 3D werkgroep zijn besproken.
Heb jij IoT interesses en wil je er eens bij zijn of alleen online meekijken? Mail dat dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ‘naam, lidnummer en IoT op de onderwerpregel’. Dan krijg je op tijd hun webadres.