Agenda

HCC!amsterdam, Senioreninloop. De Meent.
Dinsdag, 19 Oktober 2021, 14:00 - 16:00
door Joop van Dommelen
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grote Zaal, 14:00-16:00 uur:

Beste lezer,

Vorige maand, september, begonnen we weer schuchter met fysieke bijeenkomsten in De Meent.

En deze maand mogen we zelfs een stapje verder – mits we dat doen met respect voor de 1,5 meter regel en dat de Covid-19 maatregelen in acht worden genomen (handen wassen etc). En natuurlijk blijf je thuis bij klachten, ook als je eigenlijk wel zin had om naar De Meent te gaan.

Sommige werkgroepen blijven nog even digitaal online bijeenkomen. Andere zullen een hybride vorm gebruiken, fysiek in de Meent en online.

Voor fysieke bijeenkomsten met onderlinge 1,5 meter afstand is de beschikbare ruimte in de Grote zaal in de Meent steeds beperkt, nl. maximaal 23 personen.

 

Je bent welkom bij onze lezing in De Meent, onder het motto:

Windows 11, moet dat nou echt?

Tja, Windows 10 blijkt dus toch niet de laatste Windows versie te zijn. Is dit vanwege het verdienmodel van Microsoft, of zit daar echt voordeel in, voor jou, of…? Hoe zit dat

Of je na afloop Windows 10 meteen wilt inruilen maak je natuurlijk zelf wel uit.. 
Maar als nieuwsgierig HCC! lid wil je natuurlijk wel weten waar het precies over gaat, het hoe en waarom horen en voorbeelden van voordelen zien.

Vanmiddag heb je de kans! Een goed geïnformeerde HCC presentator (die niet in dienst is van Microsoft!) vertelt hoe je eventueel controleert of jouw systeem geschikt is en of – op basis van wat nu bekend is over Windows 11 – het voor jou voldoende is het erop te wagen of Windows 11 te willen.

Kortom: een vrijblijvende Windows 11 presentatie, waar je in elk geval wijzer van wordt.
En da’s nou precies waarom je lid bent van een van de grootste Computerclubs van Nederland; de HCC!  

Je kunt deze presentatie NIET online meekijken!

Als er nog tijd over is, hebben we tot uiterlijk 4 uur nog wat mini workshops en verder zijn computer gerelateerde vragen of opmerkingen op SeniorenInlopen natuurlijk altijd welkom.

En als je wensen hebt of ook eens iets wilt vertellen, laten zien of demonstreren: dan horen we dat graag! Laat even weten via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meestal is het makkelijk parkeren nabij De Meent, op het terrein ter hoogte van Melkweg 2.
De Meent is trouwens ook goed bereikbaar met OV sneltram, lijn 25 en met de buslijnen 174 en 199.