Agenda

HCC!amsterdam, IoT werkgroep. De Meent & Online!
Woensdag, 27 Oktober 2021, 20:15 - 22:30
door Theo Nicola

Zaal 1,  20:15-22:30 uur en online: 

Beste lezer, 

Vorige maand, september, begonnen we weer schuchter met fysieke bijeenkomsten in De Meent.

En deze maand mogen we zelfs een stapje verder – mits we dat doen met respect voor de 1,5 meter regel en dat de Covid-19 maatregelen in acht worden genomen (handen wassen etc). En natuurlijk blijf je thuis bij klachten, ook als je eigenlijk wel zin had om naar De Meent te gaan.

Sommige werkgroepen blijven nog even digitaal online bijeenkomen. Andere zullen een hybride vorm gebruiken, fysiek in de Meent en online.

Voor fysieke bijeenkomsten met onderlinge 1,5 meter afstand is de beschikbare ruimte in zaal 1 in de Meent steeds beperkt, nl. maximaal 12 personen

Vanavond komen leden van de ‘HCC!amsterdam IoT werkgroep’ bijeen om te babbelen over diverse ‘Internet of Things’ toepassingen, met sensoren en schakelingen met verschillende programmeertalen. Vaak in combinatie met 3D projecten die op 13 oktober in de 3D groep ook werden besproken.

Ben je nieuwsgierig en heb jij IoT interesses, wil je eens meekijken? Stuur dan een mailtje met ‘naam, lidnummer en IoT’ op de onderwerpregel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan sturen we je vrijblijvend de agenda voor die avond.